Tegelzetter Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
De Vries Tegels en Sanitair: de voordelige en vakkundige tegelzetter in de buurt van Drachten
 
In het Friese Ureterp, in de buurt van Drachten, vindt u De Vries Tegels en Sanitair: een tegelzetter met jarenlange ervaring. Wij zijn de tegelzetter die u kan helpen aan uw droombadkamer, droomkeuken of andere ruimte die voldoet aan al uw wensen. Meer dan tien jaar ervaring en een nog niet gestild enthousiasme zullen u een vloer of wand opleveren die voldoet aan wensen en budget. Wij zijn een bedrijf in de buurt van Drachten dat kwaliteit wil leveren, en problemen niet uit de weg gaat. We zijn een tegelzetter die het een uitdaging vindt wanneer de tegelwand of –vloer net even anders gelegd moet worden. En we zijn een tegelzetter die klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Wij overleggen met u over de mogelijkheden en kunnen u veel inspiratie bieden met onze showroom nabij Drachten. Waar een wil is is een weg, en die plaveien wij graag voor u.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van droomkeuken tot uw ideale keuken via de tegelzetter nabij Drachten

Tegelzetter De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten is tot uw dienst. In onze showroom vindt u vele voorbeelden van tegelwerken die wij als tegelzetter kunnen leveren. Een greep uit de showroom die u vindt in Ureterp nabij Drachten:

  • Wandtegels in de keuken
  • Moderne grootformaat vloertegels voor in de woonkamer
  • Sfeervolle houtlook designs voor wand of vloer
  • Gemakkelijk te onderhouden wandtegels voor de keuken
  • Een basis vloertegel voor in de garage
  • Uw badkamer inrichten met sanitair

U kunt ook bij ons terecht voor hulpproducten, zoals lijm, voegsel, siliconenkit, hoekprofielen en nog veel meer.

Interesse in tegelzetter De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten?

Heeft u plannen voor een verbouwing in uw huis, of wilt u als particulier uw pand door een tegelzetter de juiste uitstraling geven? Voor een bedrijf dat service, kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid biedt zit u bij tegelzetter De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten helemaal goed. Kijk eens op deze site, pak de telefoon of kom gerust eens langs: geheel vrijblijvend voorzien wij u van advies. U vindt tegelzetter De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp, op korte afstand van Drachten.

Plaats een reactie