Showroom

5-Sterrenspecialist_Logo_small

In onze vernieuwde showroom nemen we je volledig mee in onze grootste passie: hoogkwalitatieve, onderscheidende tegels. Daarom tref je een uitgebreide collectie van bijzondere vloer- en wandtegels aan in onze showroom in Ureterp, Friesland. Zien we je snel?

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek onze tegelcollectie in de showroom

Laat je verleiden door de tegels met unieke patronen, tegels met vintage uitstraling, tegels met natuurlijke look en alles daar tussenin. Zo vind je in de showroom van De Vries Tegels en Sanitair altijd een tegel die bij je past. Of je nu houdt van een moderne, strakke stijl of juist een meer traditionele uitstraling. In onze showroom vind je tegels voor elk interieur en voor iedere smaak.

Badkamer- en toiletopstellingen

In onze showroom vind je ook opstellingen voor badkamers en toiletten. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden op het gebied van douchecabines, baden en ander sanitair. We helpen je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer. Na het bespreken van je wensen komt jouw badkamer volledig tot leven via onze 3D-tekeningen. Ervaar het zelf en plan een bezoek!

Bezoek de showroom van De Vries Tegels en Sanitair

Wil je inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Of ontvang je graag advies over de beste indeling en inrichting? Bezoek dan de showroom van De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp. Wij denken graag mee om al je wensen op maat te realiseren. Bekijk de openingstijden van onze showroom of maak direct een afspraak voor je bezoek.