Assortiment

5-Sterrenspecialist_Logo_small

De Vries Tegels en Sanitair is een specialist op het gebied van tegels en sanitair. Het bedrijf heeft een groot assortiment van diverse soorten tegels en sanitair producten. Van keramische tegels tot natuursteen tegels en van douchecabines tot badkamermeubels, bij De Vries Tegels en Sanitair vindt u het allemaal. Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils te vinden en kan er eindeloos gecombineerd worden om de perfecte badkamer te creëren.

Naast het aanbieden van tegels en sanitair producten biedt De Vries Tegels en Sanitair ook de mogelijkheid om deze producten te laten plaatsen. Door de jarenlange ervaring en expertise van het bedrijf zijn zij in staat om uw badkamer te realiseren. Het plaatsen van tegels en sanitair is immers een vak apart, en het is daarom prettig om dit uit handen te kunnen geven aan professionals die weten wat ze doen. De Vries Tegels en Sanitair is daarbij ook nog eens zeer klantvriendelijk en denkt graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met De Vries Tegels

Heeft u specifieke wensen of ideeën over de inrichting van uw badkamer? Wij staan voor u klaar om deze wensen te realiseren. Ons team van experts biedt een ruime keuze aan maatwerkoplossingen en denkt graag met je mee over de beste oplossingen voor uw ruimte en budget. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw tegels en sanitair perfect aansluiten bij de uitstraling van de ruimte en dat het tegelwerk nauwkeurig en vakkundig geplaatst wordt. Daarom bieden wij niet alleen een groot assortiment aan, maar verzorgen wij ook het plaatsen van uw tegels en sanitair door onze eigen ervaren vakmensen. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waar u jarenlang plezier van hebt.