Sanitair

5-Sterrenspecialist_Logo_small

Een mooie, nieuwe badkamer begint met prachtige tegels. Daarvoor ben je bij De Vries Tegels en Sanitair helemaal aan het juiste adres. Wij staan niet alleen voor een uitgebreid assortiment hoogkwalitatieve, bijzondere vloer- en wandtegels, maar ook voor ambachtelijk vakmanschap. Maar daarmee is je badkamer nog niet compleet. Daarom leveren wij desgewenst ook sanitair voor nieuwe badkamers.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bad, douchecabine, kranen en meer

Een nieuw interieur voor je badkamer kiezen is niet zomaar wat. Er zijn zoveel keuzes te maken. Kies je voor een douchecabine, bad of sunshower? Welke kranen vind je mooi? En welke badmeubels passen goed in jouw favoriete woonstijl?

Met onze jarenlange expertise helpen we je graag bij het uitzoeken van badkamer sanitair. In onze showroom ontdek je de mogelijkheden in onze badkamer- en toiletopstellingen. Aan de hand daarvan brengen we je wensen in kaart. Met professionele 3D-tekeningen komt de badkamer van jouw dromen tot leven. Zo stylen we iedere badkamer volledig op maat met het perfecte sanitair.

Meer weten over sanitair? Neem contact op

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie exclusieve vloer- en wandtegels en sanitair voor je badkamer. Ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden rondom het leveren en plaatsen van sanitair? Neem dan contact op. We vertellen graag hoe we de badkamer van je dromen realiseren met hoogkwalitatieve tegels en prachtig sanitair.