Sunshower

Wist je dat jij jezelf het hele jaar fitter, vitaler en energieker kunt voelen dankzij de unieke Sunshower? Deze Nederlandse uitvinding combineert laag gedoseerd (UV) zonlicht met infraroodwarmte. Het resultaat? Een ultiem ontspannen lichaam dankzij optimaal comfort!

Logo Sunshower

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De voordelen van zonlicht

Maar liefst 70% van de bevolking op het noordelijk halfrond heeft in de wintermaanden een vitamine D-tekort. Dat komt omdat de zon tussen oktober en mei niet sterk genoeg is om voldoende vitamine D aan te maken via je huid. Met een hoger risico op verkoudheid, griep en winterblues als gevolg! Want vitamine D zorgt voor een verhoogde weerstand, bevordert de opname van calcium en helpt bij de ontwikkeling van je spierfunctie.

Gelukkig kun je jouw vitamine D-niveau met de Sunshower verdubbelen! Tegelijkertijd bereid het laag gedoseerde UV-licht je huid op een verantwoorde manier op de zomerzon voor. Onderzoek door dermatologen toonde aan dat regelmatig kort gebruik van de Sunshower helpt om je vitamine D-peil op zomer niveau te houden. Zo bescherm je jouw huid en krijg je een gezonde teint.

De voordelen van zonlicht op een rij:

De voordelen van infraroodwarmte

Naast kunstmatig UV-licht straalt de Sunshower infraroodlicht uit. Deze infraroodwarmte dringt diep door in je huid. Je lichaam warmt heerlijk op. Dit is niet alleen ontspannend, maar heeft ook positieve effecten op rug-, nek-, en reumatische klachten en spierpijn. Ook bevorder je hiermee spierherstel na het sporten.

De infraroodwarmte van de Sunshower ontspant je lichaam volledig. En een ontspannen lijf betekent ook een ontspannen geest! Gun jezelf daarom regelmatig een heerlijk comfortabel moment in de Sunshower.

De voordelen van infrarood op een rij:

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt de Sunshower?

Het gebruik van de Sunshower is ontzettend eenvoudig. Schakel het UV- en infraroodlicht in met een simpele touch-bediening. De Sunshower is meteen aangenaam warm. Zorg dat je sessie maximaal 10 minuten duurt. Eerder stoppen mag natuurlijk ook. De Sunshower koelt binnen vier minuten alweer af.

Energieverbruik

De maximaal aan te raden duur van een Sunshower sessie is 10 minuten! Daarbij verbruikt de Sunshower slechts tussen de € 0,03 en € 0,06 aan energie.

Koop een Sunshower bij De Vries Tegels en Sanitair

Wil jij ook de positieve effecten van zonlicht ervaren en ben je enthousiast geworden over de Sunshower? Bekijk en ervaar de Sunshower in onze showroom en koop er een bij De Vries Tegels en Sanitair.

De Sunshower past in vrijwel iedere badkamer. Let bij aanschaf wel op het verschil tussen de inbouw- en opbouwmodellen. We adviseren je graag over de juiste keuze voor jouw badkamer.