Badkamer

5-Sterrenspecialist_Logo_small

Droom je over een nieuwe badkamer? Het verbouwen of vernieuwen van de badkamer is een intensieve klus. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je wensen. Er zijn veel keuzes te maken. Welke tegels kies je voor de vloer en wanden? Wat voor sanitair heb je nodig? Kies je voor een bad, douche of allebei?

Het is de bedoeling dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe badkamer. De Vries Tegels en Sanitair helpt je bij het kiezen van de meest geschikte vloer- en wandtegels en sanitair, die passen bij jouw gewenste woonstijl.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vloer- en wandtegels voor de badkamer

Het assortiment van De Vries Tegels en Sanitair bevat een ruime keuze in vloer- en wandtegels voor de badkamer. De mogelijkheden zijn ontzettend groot! Kies je voor de gangbare vormen tegels, zoals rechthoekige of vierkante tegels, of wil je eens iets anders?

Zo bevat het assortiment van De Vries Tegels en Sanitair uiteenlopende vormen vloer- en wandtegels. Denk aan escama ofwel visschub tegels of de bijzondere arabesque tegels. Met hun speelse uitstraling geven zij iedere badkamer een unieke uitstraling. Maar ook tegels in de vorm van een driehoek, hexagon of mozaïek tegels behoren tot de mogelijkheden.

De Vries Tegels en Sanitair helpt je graag ontdekken welke stijl badkamer het beste bij jou past. Heb je bijvoorbeeld nagedacht over het werken met accentwanden of details? Daarbij geef je één wand of een deel van de muur een accent met bijzondere tegels. Denk aan Portugese of Marokkaanse tegels. Deze kleurrijke, vaak handgevormde tegels geven je badkamer een Mediterraanse sfeer.

Houd je van een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor keramische tegels met de look van natuursteen, marmer, hout of beton. Natuurlijke materialen zijn vaak gevoelig voor vocht en vuil, dankzij hun poreuze aard. Keramiek is daarentegen ontzettend onderhoudsvriendelijk, maar biedt wel de uitstraling van deze materialen. Wat wil je nog meer?

Badkamer renoveren met De Vries Tegels en Sanitair

Wil je de badkamer laten renoveren? De Vries Tegels en Sanitair helpt graag in het realiseren van de badkamer van je dromen met ambachtelijk vakmanschap en hoogkwalitatieve tegels. We regelen de complete renovatie: van sloop tot opbouw, van tegelzetten tot sanitair installeren. Van douchecabine tot bad, van sunshower tot kranen en badmeubels. We brengen samen je wensen in beeld en streven naar het beste resultaat.

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over de vloer- en wandtegels en sanitair voor badkamers van De Vries Tegels en Sanitair? Of ben je op zoek naar deskundig advies? Neem dan contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.