Over ons

5-Sterrenspecialist_Logo_small

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter De Vries Tegels en Sanitair? We stellen ons graag even voor. Wij zijn Jenno en Fokje de Vries. Al meer dan 15 jaar runnen we een professioneel tegelzetbedrijf vanuit Ureterp in Friesland.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De Vries Tegels en Sanitair: kwaliteit en aandacht

Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht: dat is waar De Vries Tegels en Sanitair voor staat.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Jenno een bekwaam tegelzetter en vakman. Jenno legt de lat graag hoog voor zichzelf. Zijn enorme passie voor het vak komt tot uiting in het voortdurend streven naar een perfecte oplevering. Keer op keer levert hij een stevig staaltje ambacht. Daarvoor werken we uitsluitend met hoogkwalitatieve vloertegels, wandtegels en materialen.

Fokje is het gezicht van de showroom. Haar kracht is het oprecht luisteren naar jouw wensen als klant. Heb je al een idee van de gewenste woonstijl of ben je juist op zoek naar inspiratie? Met veel persoonlijke aandacht en deskundig advies helpt Fokje in het realiseren van de ruimte van je dromen. Daarvoor werkt ze met veel plezier 3D-tekeningen uit, zodat je nieuwe badkamer, keuken of woonkamer helemaal tot leven komt.

Het bedrijf

Onze passie en kracht ligt in het leveren van kwalitatieve tegels en strak opgeleverd tegelwerk. Vanuit ons pand aan de Mounleane 8 in Ureterp leveren we al jarenlang tot grote tevredenheid van klanten tegels.

In 2013 toverden we een deel van onze authentieke schuur om tot sfeervolle showroom en breidden we ons assortiment uit met sanitair. Toch werd de showroom al snel te klein. Daarom verbouwden we de hele schuur in 2016 tot de huidige showroom. Johannes kwam ons familiebedrijf versterken als tegelzetter en installateur. Daarnaast werken we regelmatig samen met ervaren vakmensen.

In 2022 gingen we terug naar ons specialisme en onze grootste passie: tegels. De kracht van De Vries Tegels en Sanitair ligt in het leveren en plaatsen van bijzondere, hoogwaardige tegels. Met een onderscheidend assortiment vloer- en wandtegels, betrouwbare service en ambachtelijk vakmanschap ben je bij De Vries Tegels en Sanitair aan het juiste adres voor iedere klus.

In onze showroom ervaar je daar alvast een voorproefje van. Ben je naast bijzondere tegels op zoek naar sanitair voor een nieuwe badkamer? Ook dan kun je nog steeds bij ons terecht. We brengen samen je wensen in beeld en leveren douchecabines, baden, kranen, sunshowers en badmeubels.

Neem contact op met De Vries Tegels en Sanitair

Wil je de badkamer, keuken of woonkamer verbouwen of vernieuwen en ben je benieuwd wat De Vries Tegels en Sanitair voor je kan betekenen? Neem dan direct contact op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.