Over ons

5-Sterrenspecialist_Logo_small

De Vries Tegels en Sanitair is een onderneming die al meer dan 15 jaar gerund wordt door Jenno en Fokje de Vries. Het bedrijf is gevestigd aan de Mounleane 8 te Ureterp.

Wij hebben in de loop van de jaren onze authentieke schuur omgetoverd naar een sfeervolle showroom met tegels en sanitair.

U kunt bij ons terecht voor advies en levering van wand- en vloertegels en sanitair.

Ook kunnen wij een badkamerontwerp voor u maken. Op het moment dat we een helder beeld hebben van uw ideale badkamer, kunnen we dit vertalen naar een 3D ontwerp.

Binnen ons bedrijf draait het voornamelijk om kwaliteit en creativiteit. De Vries Tegels en Sanitair denkt graag met u mee hoe u uw ruimte vorm wilt geven. Gebruik van hoogwaardige materialen, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, een goede en betrouwbare service zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Kortom heeft u plannen om uw badkamer, keuken of kamervloer te vernieuwen? De Vries Tegels en Sanitair is uw specialist.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met De Vries Tegels

Heeft u specifieke wensen of ideeën over de inrichting van uw badkamer? Wij staan voor u klaar om deze wensen te realiseren. Ons team van experts biedt een ruime keuze aan maatwerkoplossingen en denkt graag met je mee over de beste oplossingen voor uw ruimte en budget. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw tegels en sanitair perfect aansluiten bij de uitstraling van de ruimte en dat het tegelwerk nauwkeurig en vakkundig geplaatst wordt. Daarom bieden wij niet alleen een groot assortiment aan, maar verzorgen wij ook het plaatsen van uw tegels en sanitair door onze eigen ervaren vakmensen. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waar u jarenlang plezier van hebt.