Tegelwerken Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten: voor verbluffend mooie tegelwerken

Mag De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten u laten verbluffen met haar tegelwerken? Wij gaan vakkundig te werk en leveren vloeren, wanden en andere tegelwerken die niet alleen passen bij uw wensen, maar ook bij het formaat van uw portemonnee. Meer dan 10 jaar lang werkten wij al met veel plezier aan menig vloer of wand, en dat zullen wij minstens zo lang volhouden. Hoe we dat volhouden? Door al onze creativiteit te gebruiken, niet in termen van ‘onmogelijk’ te denken maar overal een weg te zien. Wij denken oplossingsgericht. Dat vinden wij een uitdaging. Waar een wil is is een weg, en die plaveit De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten graag voor u.

Een greep uit de projecten waarvoor u De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kunt inschakelen:

Plannen voor een verbouwing van badkamer, keuken of woonkamer? Wij hebben een showroom in de buurt van Drachten die u vast en zeker inspiratie zal bieden. Onze showroom bestaat onder andere uit:

  • Wandtegels in de keuken
  • Moderne grootformaat vloertegels voor in de woonkamer
  • Sfeervolle houtlook designs voor wand of vloer
  • Gemakkelijk te onderhouden wandtegels voor de keuken
  • Een basis vloertegel voor in de garage
  • Uw badkamer inrichten met sanitair

U kunt ook bij ons bedrijf in de buurt van Drachten terecht voor hulpproducten, zoals lijm, voegsel, siliconenkit, hoekprofielen en nog veel meer.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Eén bedrijf voor uw hele verbouwing: De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

Eén verbouwing vereist dikwijls contact met vele bouw- en installatiebedrijven. Dat levert u veel papierwerk op en zeer waarschijnlijk kopzorgen. Mogen wij die zorgen voor u wegnemen? Al jarenlang werken wij samen met de beste bouw- en installatiebedrijven van Drachten en omstreken. Taken die ons bedrijf niet kan uitvoeren kunnen we overhevelen naar deze bedrijven, maar het papierwerk ligt bij ons bedrijf. Het scheelt u veel georganiseer wanneer er slechts één bedrijf verantwoordelijk is voor uw verbouwing. Daarom voegt De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten veel toe aan uw verbouwing.

Uw adres voor tegelwerken in de buurt van Drachten

Waar een wil is is een geplaveide weg. Dat durven wij wel te zeggen na meer dan een decennium aan ervaring. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op, of kom langs bij De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp, op korte afstand van Drachten.

Plaats een reactie