Tegelvloeren Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten plaveit de mooiste tegelvloeren voor elk budget

De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp, op korte afstand van Drachten, plaveit de mooiste tegelvloeren en voor eenieders budget. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en een enthousiast team aan medewerkers. We helpen particulieren aan de mooiste tegelvloeren in hun keuken, badkamer of soms heel andere ruimte, maar hebben ook al heel veel tegelvloeren afgeleverd bij bedrijven. Bij ieder oppervlakte passen andere tegelvoeren. Dat daarnaast de uitstraling voor iedereen anders moet zijn en de tegelvloeren ook nog een bij het budget moet passen, beseffen wij maar al te goed. De Vries Tegels en Sanitair in Drachten gebruikt al haar creativiteit en passie om de mooiste tegelvloeren te kunnen maken. Wij geven niet op en zien overal mogelijkheden. Dat is de kracht van De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ruime ervaring met het aanleggen van tegelvloeren in Drachten

Van De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kunt u vakwerk verwachten. Wij zijn de specialist van Drachten en omstreken als het gaat om het aanleggen van de mooiste vloertegels. De vloer in uw badkamer, keuken of bijvoorbeeld presentatieruimte is bij ons in goede handen. Wij kunnen u het juiste advies geven over vloertegels, en bovendien vele soorten tegels leveren, zoals moderne grootformaat vloertegels voor in de woonkamer, sfeervolle houtlookdesigns of een basis vloertegel voor in de garage. Wij hebben veel ervaring met renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Zowel particulieren als bedrijven voorzagen wij de afgelopen jaren van tegelvloeren, niet alleen rond Drachten maar in heel Noord-Nederland.

Wat u kunt verwachten van De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

Jarenlange expertise, kwaliteit en creativiteit en een grote klantvriendelijkheid: dat zijn de sleutelwoorden die wij aan ons bedrijf willen linken. Voor interesse kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of eens langskomen in onze showroom. Voor de mooiste tegelvloeren kunt u terecht bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten.

Plaats een reactie