Tegelbedrijf Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

Een tegelbedrijf nabij Drachten met passie voor het vak

Wat zoekt u in een tegelbedrijf in de buurt van Drachten? De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp, op korte afstand van Drachten, is een tegelbedrijf met meer dan een decennium aan ervaring op het gebied van tegels. Wij decoreren uw badkamer, keuken of presentatieruimte met de mooiste tegels, op de mooiste manier. Om dat te kunnen doen heeft tegelbedrijf De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten een enthousiast team aan medewerkers, dat ondanks het tienjarig bestaan nog vele ideeën heeft om u badkamer, keuken of presentatieruimte de juiste uitstraling te geven. Enthousiasme en creativiteit: daar bouwt tegelbedrijf De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten op. En u kunt op ons bouwen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tegelbedrijf nabij Drachten met voor eenieder wat wils

De afgelopen jaren hielpen wij vele enthousiaste klanten: zowel particulieren als bedrijven. We beseffen daardoor als geen ander dat eenieder andere wensen heeft als het gaat om de badkamer, keuken of andere ruimte. In de showroom van tegelbedrijf De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten hebben wij daarom onder andere het volgende uitgebreide aanbod:

  • Wandtegels voor in de keuken
  • Moderne grootformaat vloertegels voor in de woonkamer
  • Sfeervolle houtlook designs voor wand of vloer
  • Gemakkelijk te onderhouden wandtegels voor de keuken
  • Een basis vloertegel voor in de garage
  • Uw badkamer inrichten met sanitair

U kunt ook bij ons terecht voor hulpproducten, zoals lijm, voegsel, siliconenkit, hoekprofielen en nog veel meer. U ziet: wij zijn een tegelbedrijf die alles in huis heeft!

Tegelbedrijf nabij Drachten dat er ook voor u is

Het inrichten van woningen of van bedrijfspanden: of het nu om particulieren of bedrijven gaat, wij willen dat de klant tevreden is. U zult het merken wanneer u contact met ons opneemt. Aarzel niet eens te vragen wat tegelbedrijf De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten allemaal voor u kan betekenen, en kom ook gerust eens langs.

Plaats een reactie