Contactgegevens

De Vries Tegels en Sanitair
Mounleane 8
9247 CW  Ureterp
T  0512 30 36 26

KvK: 66972590
BTW: NL8567.76.774.B01
info@devriestegelsensanitair.nl

-ONZE SHOWROOM IS OP AFSPRAAK GEOPEND-
Wij hebben dan alle tijd om u te voorzien van een goed en deskundig advies bij uitzoeken van de juiste tegel of sanitair

ZOMERSLUITING: WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 1 T/M 28 AUGUSTUS

Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier of telefoon

 

Contactformulier

Gezien de drukte kunnen wij momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen voor het plaatsen van sanitair. Dit gelet op het feit dat wij de bestaande opdrachten met dezelfde kwaliteit willen uitvoeren als dat men van ons gewend is. Ook vinden wij het belangrijk om stand-by te staan voor onze bestaande relaties. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met de levering en het plaatsen van tegels. Op het gebied van sanitair kunnen wij wel leveren alleen momenteel niet plaatsen. In onze showroom staan diverse opstellingen om u een goede indruk te geven van onze mogelijkheden. Ook vindt u hier een uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. Wij geven u graag advies bij uw keuze.

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons  opnemen. Telefonisch of via onderstaand contactformulier!
Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Nieuwsbrief

De Vries Tegels en Sanitair

In onze showroom hebben we een divers assortiment aan wand- en vloertegels en een breed scala aan badmeubels in verschillende stijlen.  Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten! We bieden vele maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.