Sanitair Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten: het aanleggen van sanitair voor elk budget

Zoekt u een bedrijf dat sanitair kan aanbrengen in uw woning in de buurt van Drachten, neem dan eens een kijkje bij De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp. Met creativiteit en bedrevenheid zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw gedroomde sanitair. Wat we aan die karaktereigenschappen toevoegen is oog voor budget, want dat ieders portemonnee van ander formaat is beseffen wij maar al te goed. Door de jaren heen – wij bestaan inmiddels meer dan een decennium in Ureterp nabij Drachten en hebben wij bij veel bedrijven en particulieren onze sporen al verdiend – ontdekten wij hoe verschillend de wensen zijn van mensen wat betreft het sanitair of tegelwerk in de badkamer, keuken of andere ruimte. Wij zijn een bedrijf waar u een enthousiast team vindt, dat altijd wel een oplossing heeft. De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kan u helpen aan uw droomsanitair.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sanitair Drachten Van klassiek tot modern

Sanitair voor elke droombadkamer vindt u bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

De badkamer is een plek om tot rust te komen. Gedimd licht; hete stoom die u na een dag hard werken langzaam door uw longen laat glijden om tot rust te komen. Wij vinden het niets dan een eer om u aan een plek te helpen waar u de stress van alle dag van u af kunt laten glijden. Zoekt u nu een landelijke of meer moderne uitstraling voor u badkamer: bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kunt u terecht voor uw gewenste sanitair. Wij plaatsen het sanitair ook. Wij maken badkamers met de uitstraling waar u naar op zoek bent. Met sanitair van de beste kwaliteit, dat eenvoudig schoon te houden is.

Vele mogelijkheden voor sanitair in Drachten

Benieuwd wat De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten nog meer voor u kan betekenen? Neem eens contact met ons op. Of kom langs. De Vries Tegels en Sanitair is gevestigd in een prachtig pand in Ureterp, vlakbij Drachten en kan u het mooiste sanitair leveren.

Plaats een reactie