over de vries tegels and sanitairOver ons

5-sterrenspecialist

De Vries Tegels en Sanitair is een onderneming die al meer dan 15 jaar gerund wordt door Jenno en Fokje de Vries. Het bedrijf is gevestigd aan de Mounleane 8 te Ureterp.
 
Wij hebben ruime ervaring met renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Zowel zakelijk als particulier. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en levering van wand- en vloertegels. Binnen ons bedrijf draait het voornamelijk om kwaliteit en creativiteit. De Vries Tegels en Sanitair denkt graag met u mee hoe u uw ruimte vorm wilt geven. Gebruik van hoogwaardige materialen, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, een goede en betrouwbare service en schoon werken zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Kortom heeft u plannen om uw badkamer, keuken of kamervloer te vernieuwen? De Vries Tegels en Sanitair is uw specialist. De gehele verbouwing kan voor u geregeld worden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tegelwerk en bijbehorend sanitair en installatiewerk.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

De Vries Tegels en Sanitair

In onze showroom hebben we een divers assortiment aan wand- en vloertegels en een breed scala aan badmeubels in verschillende stijlen.  Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten! We bieden vele maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.