over de vries tegels and sanitairOver ons

5-sterrenspecialist

De Vries Tegels en Sanitair is een onderneming die al meer dan 15 jaar gerund wordt door Jenno en Fokje de Vries. Het bedrijf is gevestigd aan de Mounleane 8 te Ureterp.

Wij hebben in de loop van de jaren onze authentieke schuur omgetoverd naar een sfeervolle showroom met tegels en sanitair.

U kunt bij ons terecht voor advies en levering van wand- en vloertegels en sanitair.

Ook kunnen wij een badkamerontwerp voor u maken. Op het moment dat we een helder beeld hebben van uw ideale badkamer, kunnen we dit vertalen naar een 3D ontwerp.

Binnen ons bedrijf draait het voornamelijk om kwaliteit en creativiteit. De Vries Tegels en Sanitair denkt graag met u mee hoe u uw ruimte vorm wilt geven. Gebruik van hoogwaardige materialen, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, een goede en betrouwbare service zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Kortom heeft u plannen om uw badkamer, keuken of kamervloer te vernieuwen? De Vries Tegels en Sanitair is uw specialist.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

Gezien de drukte kunnen wij momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen voor het plaatsen van sanitair. Dit gelet op het feit dat wij de bestaande opdrachten met dezelfde kwaliteit willen uitvoeren als dat men van ons gewend is. Ook vinden wij het belangrijk om stand-by te staan voor onze bestaande relaties. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met de levering en het plaatsen van tegels. Op het gebied van sanitair kunnen wij wel leveren alleen momenteel niet plaatsen. In onze showroom staan diverse opstellingen om u een goede indruk te geven van onze mogelijkheden. Ook vindt u hier een uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. Wij geven u graag advies bij uw keuze.

De Vries Tegels en Sanitair

In onze showroom hebben we een divers assortiment aan wand- en vloertegels en een breed scala aan badmeubels in verschillende stijlen.  Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten! We bieden vele maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.