Natuursteen vloeren Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten: de mooiste vloeren van natuursteen

De Vries Tegels en Sanitair is een ervaren maar nog immer fris bedrijf in Ureterp nabij Drachten, waar u terecht kunt voor de allermooiste vloeren van natuursteen. We bestaan alweer langer dan een decennium in het Friese Ureterp nabij Drachten, maar onze kracht is nog niet verloren gegaan. Met passie werken aan de mooiste vloeren van natuursteen en het niet uit het oog verliezen van de wensen van onze klanten. Wij legden de mooiste vloeren van natuursteen bij zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen in de omgeving van Drachten, maar in heel Noord-Nederland hebben wij klanten. Dat komt omdat ons bedrijf energiek is, met creativiteit komt en klantvriendelijkheid belangrijk vindt.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ruim assortiment voor de mooiste vloeren van natuursteen in Drachten

De vloer beïnvloedt de uitstraling van de ruimte waarin u zich bevindt. Het moment waarop u een ruimte binnenkomt en het licht weerspiegeld ziet in de vloer van natuursteen, bepaalt de indruk die een ruimte u geeft. Omdat De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten begrijpt dat vloeren van natuursteen moeten passen bij de ruimte van uw woning of bedrijfspand, hebben wij een ruim assortiment. Wij kunnen u vloeren van natuursteen leveren met de gewenste afmetingen, kleuren, vormen en weerspiegelingen. U ziet: u kunt voor de mooiste vloeren terecht bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten.

Vloeren van natuursteen nabij Drachten vanwege onze klantvriendelijkheid en flexibiliteit

Wilt u een vloer van natuursteen laten aanleggen, neem dan eens contact op met ons prachtige bedrijf in Ureterp, op korte afstand van Drachten. U kunt kiezen voor De Vries Tegels en Sanitair omdat wij een breed assortiment hebben, maar ook omdat klantvriendelijkheid bij ons voorop staat. Luisteren naar de wensen van de klant: in onze ogen is dat heel belangrijk. We voegen eraan toe dat ons bedrijf van creativiteit houdt: van vloeren van natuursteen die net een andere manier van denken en werken vereisen. Dat houdt ons fris en energiek. Voel die energie door bij ons langs te komen: De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten is er om de mooiste vloeren van natuursteen bij u af te leveren.

Plaats een reactie