Keukenvloeren Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten: jarenlange ervaring met keukenvloeren

Voor de mooiste en voordeligste keukenvloeren in Drachten kunt u terecht bij De Vries Tegels en Sanitair te Ureterp, nabij Drachten. Wij bestaan al meer dan 10 jaar en leverden inmiddels de mooiste tegelwerken, waaronder tegelvloeren. Onze expertise op het gebied van keukenvloeren is dan ook groot, maar ons plezier bij het aanleggen van tegelwerken is nog groter. Wij geloven dat een enthousiast team het verschil maakt voor uw vloer. Dat passie en ambacht terug te zien zijn in de tegelwerken die wij afleveren. Dat daarnaast uw wensen centraal staan, vinden wij van uiterst belang. Wij zien veel mogelijkheden, en denken altijd met u mee. Op De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kunt u rekenen wanneer het om keukenvloeren gaat.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Keukenvloeren voor Drachten die voldoen aan uw wensen

Wat wij belangrijk vinden aan een goede keukenvloer, is dat deze onderhoudsvriendelijk is en hygiënisch is. De keuken is de plek waar u na een drukke dag werken boven de pannen staat. Keukenvloeren moeten een rustige uitstraling geven, of juist een energieke. Keukenvloeren bij een klassieke of moderne keuken: u zegt het maar, wij kunnen deze voor u maken. Wij hebben de tegels in huis die bij uw keuken passen. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Veel mogelijkheden met keukenvloeren nabij Drachten

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor de vloer van uw keuken? Wanneer u langskomt bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten wordt u al snel duidelijk: veel. Wij kunnen u uitstekend adviseren en vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, net als klantvriendelijkheid, goede service en schoonwerken. U hoort het: alle reden om voor de mooiste keukenvloeren eens langs te gaan bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

Plaats een reactie