Badkamers Roden

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
Bent u op zoek naar een bedrijf in of nabij Roden dat gespecialiseerd is in het renoveren van badkamers? Neem eens contact op met De Vries Tegels en Sanitair.
 
Als specialist in tegels kunnen wij badkamers nabij Roden een compleet nieuwe look geven. Niet alleen met tegels, wij verkopen ook verschillende badkamermeubelen van topkwaliteit.
 

Voor stijlvolle en functionele badkamers in Roden

Waarom De Vries Tegels en Sanitair nabij Roden inschakelen voor de renovatie van badkamers? Als tegelzetter bieden wij een breed assortiment aan wand- en vloertegels, en weten we deze op strakke en nauwkeurige wijze te plaatsen. Omdat we zowel tegels zetten als badkamermeubelen verkopen en plaatsen, kunnen we beide perfect op elkaar afstemmen. Wij denken dan ook graag met u mee over slimme oplossingen in de badkamer. Ideaal als u bijvoorbeeld een kleine badkamer heeft, een badkamer met schuine daken of met veel hoekjes.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Verschillende stijlen badkamers in Roden

Onze specialisten denken graag met u mee over functionaliteit, maar ook over stijl. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste badkamertrends en bieden een brede collectie aan tegels en meubels in verschillende stijlen.

Wij zijn dealer van drie kwalitatief hoogwaardige merken voor badkamermeubels, namelijk Private Time ‘Probewa’, Van Heck en HI-Macs. Elk merk heeft zijn eigen stijl. Zo vindt u binnen de Private Time collectie mooie, functionele en betaalbare badkamermeubels. Voor optimale kwaliteit gaat u voor Van Heck of HI-Macs. Het verschil zit ‘m tussen deze twee in de stijl. Van Heck levert landelijke en klassieke meubelen HI-Macs verkoopt echte design meubelen, veelal volledig op maat gemaakt.

Plaats een reactie