Badkamers Oosterwolde

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
Voor een specialist in badkamers gaat u naar De Vries Tegels en Sanitair nabij Oosterwolde.
 
Wij zetten al jarenlang tegels en leveren/plaatsen daarnaast badkamermeubels. Deze combinatie maakt dat we badkamers een compleet nieuwe look kunnen geven en alle elementen perfect op elkaar kunnen afstemmen. Voor een nieuwe, duurzame en functionele badkamer hoeft u dus maar één bedrijf in te schakelen die alle werkzaamheden uit handen neemt, namelijk De Vries Tegels en Sanitair nabij Oosterwolde!
 

De Vries nabij Oosterwolde denkt graag mee over functionaliteit in badkamers

Onze naam geeft het al aan: De Vries Tegelzetters nabij Oosterwolde begon als tegelzetter. Wij verkopen dan ook een ruime collectie aan wand- en vloertegels. Omdat we veelal ingeschakeld worden voor het renoveren of verbouwen van badkamers zijn we ons hier meer op gaan focussen. Daarom leveren en plaatsen we al enkele jaren badkamermeubelen.

Zoals gezegd kunnen we de meubelen en tegels perfect op elkaar afstemmen. We denken dan ook graag mee over functionaliteit. Wij kunnen slimme oplossingen aandragen voor bijvoorbeeld kleine badkamers of badkamers met lastige wanden en/of muren.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor stijlvolle badkamers in Oosterwolde

Een badkamer kan in verschillende stijlen worden gecreëerd. Houdt u van een strakke badkamer of juist een klassieke badkamer? Wij regelen het voor u. Wij bieden een brede collectie aan tegels en meubels in verschillende stijlen.

Wij zijn dealer van drie kwaliteitsmerken voor badkamermeubels met ieder hun eigen stijl, namelijk:

  • Private Time ‘Probewa’ – Modern en trendy voor een scherpe prijs
  • Van Heck – Klassiek en landelijk
  • HI-Macs – Design en veelal op maat gemaakt

Plaats een reactie