Badkamers Leek

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
Bent u op zoek naar een specialist in badkamers in of nabij Leek? Laat u eens informeren door De Vries Tegels en Sanitair.
 
Wij zijn gevestigd in Ureterp, slechts twintig minuutjes van Leek. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van wand- en vloertegels en het plaatsen van badkamermeubels. Wij renoveren en verbouwen dan ook al tien jaar badkamers voor particulieren in Leek en omstreken.
 

De specialist in het verbouwen van badkamers in Leek

Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Nieuwe tegels geven badkamers een heel ander uiterlijk. Laat u ook nog nieuwe badkamermeubels plaatsen, dan creëert u een compleet nieuwe badkamer.

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken we alleen met hoogwaardige materialen en producten. Zo is De Vries Tegels en Sanitair nabij Leek leverancier van drie topmerken, namelijk:

Private Time ‘Probewa’ – Moderne en trendy, betaalbare meubelen. Ideaal voor kleine badkamers.
Van Heck – Voor een klassieke en landelijke uitstraling.
HI-Macs – Voor een design badkamer en op maat gemaakte meubelen.

Uiteraard kunnen onze specialisten u informeren over de verschillende merken en adviseren over de stijlen van deze.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stijlvolle en duurzame badkamers nabij Leek

De specialisten van De Vries Tegels en Sanitair nabij Leek denken altijd mee met de klant. Zij komen met slimme oplossingen voor bijvoorbeeld kleine badkamers en denken mee over stijl en functionaliteit. Naast kwaliteit is creativiteit is dan ook erg belangrijk bij De Vries Tegels en Sanitair.

Wilt u weten wat De Vries Tegels en Sanitair nabij Leek met uw badkamer kan doen? Neem vrijblijvend contact op of laat u inspireren in onze showroom.

Plaats een reactie