Badkamers Gorredijk

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
De Vries Tegels en Sanitair nabij Gorredijk is als tegelbedrijf onder andere gespecialiseerd in badkamers.
 
Wij kunnen niet alleen de badkamer betegelen, wij kunnen deze ook renoveren of verbouwen. Wij verkopen en plaatsen naast wand- en vloertegels namelijk ook badkamermeubelen. Dit doen we al ruim 10 jaar voor particulieren in Gorredijk en omstreken.
 

Voor gerenoveerde badkamers Gorredijk

Wilt u uw badkamer verbouwen of renoveren? De Vries Tegels en Sanitair biedt een breed scala aan tegels en meubels voor badkamers, verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals klassiek, landelijk of modern. We zijn officieel dealer van verschillende kwaliteitsmerken op het gebied van badkamers:

  • Private Time ‘Probewa’ – Een moderne look voor een scherpe prijs
  • Van Heck – Voor een klassieke en landelijke uitstraling
  • HI-Macs – Een design badkamer op maat

De badmeubels van Private time zijn mooie en betaalbare meubels. Private biedt innovatieve oplossingen geschikt voor kleine ruimtes. Houdt u meer van een klassiek of landelijk uiterlijk? Dan zijn de badkamermeubelen van Van Heck iets voor u. Als u houdt van design en/of uw meubel volledig naar wens wilt laten maken, dan kiest u voor HI-Macs.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De Vries Tegels en Sanitair voor hoogwaardige badkamers nabij Gorredijk

Bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Gorredijk draait het voornamelijk om kwaliteit en creativiteit. We denken graag met u mee over hoe we de badkamer vorm kunnen geven. Het gebruik van hoogwaardige materialen, het leveren van kwaliteit en een flexibele, klantvriendelijk instelling zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Kortom, als u plannen heeft om uw badkamer te vernieuwen, dan is De Vries Tegels en Sanitair nabij Gorredijk uw specialist.

Plaats een reactie