Badkamers Assen

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist
Voor het verbouwen of renoveren van badkamers in of nabij Assen gaat u naar De Vries Tegels en Sanitair.
 
Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in tegelwerk. Naast het zetten van tegels, kunnen we uw badkamer ook voorzien van nieuwe meubels. Graag denken we met u mee over stijl en functionaliteit. Zo creëren we samen de perfecte badkamer.
 

Voor het renoveren en verbouwen van badkamers in Assen

Wilt u uw badkamer in Assen laten betegelen of volledig renoveren? De Vries Tegels en Sanitair is gevestigd in Ureterp nabij Assen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan wand- en vloertegels en hoogwaardige meubels voor badkamers. Zo vindt u altijd tegels en meubels die passen bij uw stijl, bijvoorbeeld klassiek, landelijk of modern.

Wij werken met verschillende topmerken, namelijk Private Time ‘Probewa’, Van Heck en HI-Macs. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken, maar levert duurzame kwaliteitsproducten. Zo levert Private Time moderne badkamermeubels tegen een betaalbare prijs. Hun badkamermeubels zijn zeer geschikt voor kleine badkamers. Voor een landelijke of klassieke stijl bent u aan het juiste adres bij de collectie van Van Heck. Voor design meubels of volledig op maat gemaakte meubels kiest u voor HI-Macs.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De Vries Tegels en Sanitair nabij Assen creëert badkamers naar wens van de klant

De Vries Tegels en Sanitair zit al tien jaar in vak en staat sinds dag één voor kwaliteit, creativiteit en service. Wij werken met hoogwaardige materialen, vakkundige medewerkers en komen graag met slimme oplossingen. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze aan met onze deskundige adviezen.

Plaats een reactie