Badkamer Drachten

De Vries Tegels en Sanitair is ene 5-sterren specialist

De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten: voor de badkamer van uw dromen

De Vries Tegels en Sanitair in Ureterp nabij Drachten dacht eens na over de betekenis van een badkamer. Een plek om tot rust te komen, om je volledig af te zonderen en alle stress als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Wat vindt u belangrijk aan een badkamer? Hoe ziet u uw droombadkamer voor zich? Kom eens langs bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten om het met ons bespreken. Want wij helpen u graag om uw badkamer te creëren die voldoet aan al uw wensen. Dat doen wij met een enthousiast team aan medewerkers, meer dan een decennium aan expertise en ook niet onbelangrijk: oog voor budget. Op De Vries Tegels en Sanitair in de buurt van Drachten kunt u bouwen.

De gewenste uitstraling voor uw badkamer in Drachten

In de meer dan tien jaar die wij in het Friese Ureterp nabij Drachten bestaan, hebben wij altijd tevreden klanten achtergelaten met een badkamer die voldeed aan hun dromen. Tegen een passend budget, want in al die jaren beseften wij maar al te goed hoezeer smaken, wensen en het formaat van de portemonnee verschillen. Wij vinden het een uitdaging om een badkamer af te leveren die voldoet aan al uw wensen. Of u nu voor een klassieke of moderne uitstraling kiest: er is ongelooflijk veel mogelijk. Mag onze showroom inspiratie bieden? Dan overleggen wij daarna wat er nog meer mogelijk is. U kunt passend advies en creatieve ideeën van ons bedrijf in Ureterp nabij Drachten verwachten, zodat wij u voordelig aan een badkamer kunnen helpen met de juiste uitstraling.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Uw badkamer in Drachten verbouwd door één bedrijf

Wij kunnen ook sanitair voor uw droombadkamer leveren en installeren. Sanitair dat hygiënisch en van goede kwaliteit is, en past bij de tegels en de uitstraling van uw badkamer. Daarnaast kunt u de verbouwing van uw badkamer geheel door ons laten realiseren. Wij werken al jarenlang samen met voornamelijk bouw- en installatiebedrijven in en rondom Drachten. Het bespaart u veel tijd en zorgen wanneer u de verbouwing van uw badkamer bij één bedrijf onderbrengt. Bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kunt u dat met een gerust hart doen.

Een voordelige badkamer in Drachten met de juiste uitstraling

U ziet: De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten kan u aan uw droombadkamer helpen. Kijk eens op deze site, bel eens vrijblijvend of kom langs om inspiratie op te doen in onze showroom en de mogelijkheden te bespreken. Want bij De Vries Tegels en Sanitair in de buurt van Drachten zijn de mogelijkheden voor uw droombadkamer oeverloos.

Plaats een reactie