Tegels Drachten

Op zoek naar tegels in Drachten? Welkom bij De Vries Tegels en Sanitair

In Ureterp, op korte afstand van Drachten, vindt u het bedrijf dat het mooiste werk maakt met tegels: De Vries Tegels en Sanitair. Wij maken uw droombadkamer, -keuken of -vloer. Al 15 jaar lang werken wij met tegels. Niet alleen hebben we veel ervaring met tegels, maar ook veel plezier. Dat ziet u terug in de badkamer, keuken, presentatieruimte of vloer die wij voor u betegelen. Bij De Vries Tegels en Sanitair in de buurt van Drachten doen we het net even anders. Wij willen dat uw wensen centraal staan, en gaan uitdagingen niet uit de weg. Een tegelvloer die net even anders gelegd is? Een bijzondere stenen vloer? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, en begeleiden we u in het maken van de juiste keuze van tegels en/of sanitair. Waar een wil is, is een weg, en vaak kan die weg prima geplaveid worden naar uw wensen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor vele projecten kunt u terecht bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

Mogen wij uw woning met de mooiste badkamer verrijken die u zich voor kan stellen? Met tegels die de juiste uitstraling geven? Of mogen wij al onze creativiteit en doorzettingsvermogen gebruiken om met ons meest bijzondere tegels een mozaïek te maken? Wij kunnen dit, want waar een wil is, is een geplaveide weg. En voor inspiratie hebben wij bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten een showroom met de volgende tegels:
  • wandtegels in de keuken
  • Moderne grootformaat vloertegels voor in de woonkamer
  • sfeervolle houtlook designs voor wand of  vloer
  • gemakkelijk te onderhouden wandtegels voor de keuken
  • Een basis vloertegel voor in de garage
  • Uw badkamer inrichten met sanitair
U kunt ook bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten terecht voor  hulpproducten, zoals lijm, voegsel, siliconenkit, hoekprofielen en nog veel meer.

De hele verbouwing in goede handen bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten

Bij een verbouwing van badkamer, keuken of andere ruimte komt veel meer kijken dan alleen het plaatsen van nieuwe tegels. Wij leveren en plaatsen ook sanitair. Daarnaast werkt De Vries Tegels en Sanitair al jaren samen met een aantal vaste partners uit voornamelijk bouw- en installatie-industrie uit de buurt van Drachten. Zo heeft u als klant met één bedrijf te maken wanneer u verbouwt. Dat scheelt u veel papierwerk en zorgen. De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten regelt het graag voor u.

Vind uw geplaveide weg naar De Vries Tegels en Sanitair in de buurt van Drachten

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden rond het plaatsen van tegels te bespreken. Vrijblijvend, uiteraard. Langskomen bij ons in Ureterp (nabij Drachten) kan natuurlijk ook. Voor de mooiste werken met tegels kunt u terecht bij De Vries Tegels en Sanitair nabij Drachten.