Sunshower

FEEL THE ENERGY, WARMTH AND PLESURE OF THE SUN

De Sunshower is een Nederlandse uitvinding waarmee je tijdens het douchen kunt genieten van weldadig zonlicht (UV-licht) en infraroodwarmte. Daarmee zijn gezondheid en welbehagen samengebracht en haal je met de Sunshower optimaal comfort in de badkamer!

Logo Sunshower

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zonlicht

Gedoseerd zonlicht is goed voor de mens, het verhoogt de weerstand door de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Daarnaast geeft zonlicht positieve energie en een gezond zomers kleurtje. Vitamine D speelt onder meer een belangrijke rol in het immuunsysteem dat ervoor zorgt dat je gezond en energiek blijft. Daarnaast versterkt vitamine D de botten en werkt het preventief tegen verschillende vormen van kanker. KWF kankerbestrijding adviseert daarom iedere dag een kwartier buiten in de zon te zijn. In de wintermaanden hebben veel mensen door een gebrek aan zonlicht, een tekort aan vitamine D. Griep, verkoudheid en winterblues slaan dan sneller toe.
De Sunshower combi geeft een gedoseerde hoeveelheid kunstmatig zonlicht (UV straling). Onderzoek door dermatologen heeft aangetoond dat regelmatig kort (± 10 min) gebruik van de Sunshower er toe leidt dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Door in de winter gedurende één maand 3 x per week 6 minuten de Sunshower, te gebruiken, bereikt u hetzelfde vitamine D niveau als in de zomer!

Infrarood

Het infraroodlicht (korte golf infraroodstraling) van de Sunshower werkt in eerste plaats ontspannend omdat de aangename warmte diep in de huid doordringt. Daardoor verwijden de bloedvaten en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De warmte zorgt tevens voor het soepeler maken van spieren en gewrichten. Eventuele pijn wordt daarmee ook verlicht. Het infraroodlicht is daardoor ideaal voor mensen met rug-, nek- en reumatische klachten, maar is ook heel geschikt voor na het sporten en natuurlijk gewoon om even lekker momentje voor jezelf te nemen!

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gebruik

De Sunshower is eenvoudig te gebruiken. Door middel van een simpele touch bediening kan het UV- en infraroodlicht ingeschakeld worden. De sunshower is direct warm. Voor een verantwoord gebruik duurt een sessie maximaal 10 minuten. De sessie kan naar wens ook eerder beëindigd worden. De Sunshower is binnen vier minuten alweer afgekoeld.

Energieverbruik

Bij een sessie van 10 minuten (de maximaal aan te raden duur) verbruikt de Sunshower tussen de 0.03 en 0.06 Euro aan energie! Verder verbruikt niet alleen de sunshower energie, maar je blijft ook iets langer onder de douche staan.

Sunshower kopen

Geïnteresseerd geraakt in de Sunshower? Alle Sunsbower producten zijn bij ons verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit zes verschillende modellen;

​De Sunshower past in vrijwel iedere badkamer. Bij aanschaf dient wel gelet te worden of het een inbouw- of opbouwmodel betreft.