De Vries Tegels en Sanitair al jaren onderscheidend in service

Bij De Vries Tegels en Sanitair staat goed advies, vakmanschap, kwaliteit, garantie en aandacht voor de klant al jarenlang extra hoog in het vaandel. Sterker nog: bij het bedrijf uit Ureterp is ouderwetse service heel gewoon. Het is dan ook niet voor niets dat De Vries Tegels en sanitair zich al geruime tijd het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist mag voeren.

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die De Vries Tegels en sanitair als vanzelfsprekend beschouwt!     

WonenWonen.nl
Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, schilderwerken en beveiliging komen aan bod. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist  voeren. De Vries Tegels en Sanitair is er erg trots op zich in dit selecte gezelschap te bevinden.
      
Voor een overzicht van alle 5-Sterrenspecialisten kunt u terecht op:
www.wonenwonen.nl/5-sterren-specialisten

De Vries Tegels en Sanitair

In onze showroom hebben we een divers assortiment aan wand- en vloertegels en een breed scala aan badmeubels in verschillende stijlen.  Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten! We bieden vele maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.